Fekete Péter kártya, nem csak gyerekeknek :-)

Fekete Péter kártya, nem csak gyerekeknek :-)

Nyaranta a Velencei tónál nyaral a keresztgyerek csapat. Így volt ez ezen a nyáron is. Most, hogy még izgalmasabbak legyen az esték, készítettem a gyerekeknek három féle Fekete Péter és egyben memóriakártyát. Az Óvodai jelek, Szörnyek és a Robotos Fekete Péter és memóriakártyákat.

Meglepődve tapasztaltam, hogy ezek a kártyák nem csak a gyerekeknek okozott örömöt, hanem a felnőtteknek is.. 🙂 Remélem, Neked is tetszik..

Webáruház küldetés, avagy hogyan készült a webáruházam? 10.rész

Webáruház küldetés, avagy hogyan készült a webáruházam? 10.rész

A mai napon Robotos Fekete Péter és Memóriakártyát készítettem, mert a prototípust „lenyúlta” a keresztfiam. 🙂

Először ki kell nyomtatnom a kártyára kerülő figurákat egy speciális lapra. Itt ügyelnem kellett arra, hogy az elő és hátlap pontosan fedje egymást. Nyomtatás után asztali papírvágó géppel méretnek megfelelően levágtam a kártyadarabokat. Végül lamináltam a kártyalapokat. Az eredményt a képeken láthatod. Egész délután ezzel foglalkoztam, mert ez a kártya is felkerül majd a webáruházba.

Felkértem egy nagyon kedves ismerősömet, hogy segítsen beküldeni az igénylést NAIH számra. Szóval, már ez is pipa.

Most sem hiányozhatnak a TéJé grafikák.

Webáruház küldetés, avagy hogyan készült a webáruházam? 8.rész

Webáruház küldetés, avagy hogyan készült a webáruházam? 8.rész

Folyamatosan kapom a szívmelengető visszajelzéseket, hogy egyik-másik figurámnak eszméletlen jó karaktere van. A mai napon a Fekete Péter kártyajátékokat rendezgettem a webáruházamba. Ezeken a kártyalapokon az általan kézzel rajzolt figurák vannak. A kollekcióban van már Szörnyes, Robotos és Óvodai jelek pakli.

A gyerekek játék közben, szinte az összes figurának adtak már nevet. Van azonban néhány, aminek még nincs neve.

Mit szólnál ahhoz, ha most Te, vagy a gyerkőcöd lenne a névadója egy-egy figurámnak. A webáruházban természetesen a névadó neve megjelenne (persze csak akkor, ha ehhez hozzájárul a névadó) és a webáruház nyitáskor kisorsolok a névadók között egy kártyapaklit is! A kedves névadók meg is nevezhetik, hogy melyik figura a kedvencük :-)!

Ebben a bejegyzésben a Szörnyes Fekete Péter és Memóriajáték figuráit mutatom be.

A névre váró figurák sorszámot kaptak. Ha kedvet kaptatok a névadós játékhoz, akkor a sorszámot+nevet küldjétek a teje.graphics@gmail.com email-címre. Izgatottan várom a neveket! 🙂

Az első galériában azokat a szörnyecskéket látod, amelyeknek már van neve. Kattintsatok a képre és nézzétek meg a neveket. 🙂

A második galériában  pedig a névre váró szörnyecskék grafikáját látod. Névadás menete: kitaláljátok a nevet, elkülditek sorszám+név-vel a teje.graphics@gmail.com email-címre.