Divi

Divi Wordpress Prémium Sablon

Mi az a DIVI WordPress sablon?

A DIVI egy prémium WordPress sablon, amelyet az Elegant Themes fejlesztett ki. A sablon rendkívül sokoldalú és könnyen testre szabható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen létrehozzanak egyedi, lenyűgöző és professzionális kinézetű weboldalakat. A DIVI fő ereje az, hogy nem igényel kódolást – így akár kezdő felhasználók is sikeresen alkalmazhatják, miközben a fejlesztők is ki tudják hozni belőle a legtöbbet a haladó funkciókkal.

Főbb jellemzők és előnyök

  1. Vizuális drag-and-drop építő: a DIVI szolgáltatja a saját, könnyen használható drag-and-drop építőjét, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen húzz és engedd el a tartalmakat a weboldalon. Ezzel az eszközzel valós időben láthatod a változtatásokat, így könnyen testre szabhatsz bármilyen elemet anélkül, hogy külön CSS kódokat kellene írnod.
  2. Előre elkészített sablonok: a DIVI egy sor gyönyörű előre elkészített sablonnal rendelkezik, amelyek segítségével gyorsan elindíthatod a weboldaladat. Ezek a sablonok különböző iparágakra és célra vannak optimalizálva, így könnyen kiválaszthatod az igényeidnek legmegfelelőbbet.
  3. Reszponzív dizájn: az emberek egyre nagyobb része mobil eszközökről böngészi az internetet. A DIVI sablon reszponzív dizájnt kínál, ami azt jelenti, hogy weboldalad minden eszközön – legyen az asztali számítógép, tablet vagy okostelefon – tökéletesen megjelenik és funkcionál.
  4. Megosztott elemek és beállítások: a DIVI lehetővé teszi, hogy elmenthesd és újrahasznosítsd az elkészített elemeket és beállításokat. Ez rendkívül időtakarékos, különösen, ha több oldalt hozol létre azonos elemekkel.
  5. Robosztus bővítmények és integrációk: a DIVI számos bővítménnyel és integrációval kompatibilis, ami további funkcionalitást és lehetőségeket nyújt a weboldaladhoz.

Hogyan kezdjünk el a DIVI sablonnal?

  1. Vásárlás és telepítés: a DIVI sablont megvásárolhatod az Elegant Themes weboldaláról, majd letöltheted a WordPress admin felületéről. A telepítést és aktiválást követően már indulhat is a kreatív munka!
  2. Sablon beállítások testreszabása: lépj az admin felületen az „Divi > Téma beállítások” menüpont alá, ahol testre szabhatod az alapvető sablonbeállításokat, például a színsémákat, betűtípusokat, elrendezést stb.
  3. Oldal készítése: válaszd ki az előre elkészített sablonok közül azt, amelyik a célodnak leginkább megfelel, majd használd a Vizuális drag-and-drop építőt a tartalmak elhelyezéséhez, szerkesztéséhez és testre szabásához.
  4. Elemek és modulok hozzáadása: a vizuális drag-and-drop építő tartalmaz egy sor különböző modult, amelyeket a weboldaladra helyezhetsz. Például szövegelemek, képek, gombok, űrlapok, videók és még sok más.
  5. Elmentés és közzététel: Ne felejtsd el elmenteni a munkádat rendszeresen, és miután elégedett vagy az eredménnyel, tedd közzé a weboldaladat, hogy mások is láthassák az általad alkotott csodát!

A DIVI egy valóban hatékony és könnyen használható WordPress sablon, amely lehetővé teszi, hogy egyedi és lenyűgöző weboldalakat hozz létre, anélkül, hogy kódolni kéne. Használd kreativitásodat és hozd létre az álmaid weboldalát a DIVI segítségével!

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!