Hatékony weblap készítés kis-és középvállalkozásoknak

Ha nem tudod, hogy pontosan milyen weboldalra van szükséged, akkor kérlek, kattints a piros gombra és kérj ingyenes konzultációt!

Weblap Szolgáltatásaim

Egyedi Webdesign

Különleges megjelenést biztosító egyedi webdesign és fejlesztés, amely a vállalkozás arculatához és céljaihoz igazodik. A modern és felhasználóbarát weboldalak révén kiemelkedhetsz a versenytársak közül és elérheti az ügyfeleit.

SEO-optimalizált Weboldalak

Több organikus forgalmat biztosító weboldalak, amelyek az üzleti szempontból releváns kulcsszavakra vannak optimalizálva. Az erős SEO-stratégia segít a látogatók megtalálásában és a keresőmotorok rangsorolásában.

Reszponzív Webdesign minden eszközhöz

A mobilbarát és több eszközön tökéletesen működő weboldalak létrehozása. Az optimalizált felhasználói élmény révén ügyfeleid bármikor és bárhonnan könnyedén elérhetik vállalkozásod weblapját.

Tartalomkezelő Rendszer (CMS) Integráció

Alapvetően WordPress CMS rendszert alkalmazok. A könnyen kezelhető és frissíthető weboldalak érdekében CMS integráció, amely lehetővé teszi a tartalom önálló szerkesztését, képek és tartalmak hozzáadását, és a weboldal karbantartását a vállalkozás számára.

Weboldal Karbantartás és Támogatás

A meglévő weboldalak folyamatos karbantartása, biztonsági frissítések és teljesítményoptimalizáció. A rendszeres támogatás segít a weboldalak működésének fenntartásában és a hibák gyors kijavításában.

E-kereskedelmi Weboldalak Készítése

Professzionális e-kereskedelmi weboldalak tervezése és fejlesztése, amelyek lehetővé teszik az online értékesítést és a termékek vagy szolgáltatások sikeres értékesítését a digitális térben.

Testre szabott Előfizetési rendszer

Egyedi ügyfélfiókok és bejelentkezési rendszerek kialakítása, amelyek személyre szabott felhasználói élményt biztosítanak.

Social Media Integráció és Megosztás

A weboldalakhoz történő social media integráció, amely lehetővé teszi a tartalmak könnyű megosztását és a közösségi média platformokon való jelenlétet, így szélesebb körben érhetők el a potenciális ügyfelek.

Analytics és Teljesítmény Mérés

Adatok elemzése és teljesítménymérés a weboldalakon, hogy betekintést kapjon az online látogatottságra, a felhasználói viselkedésre és az eredményekre, segítve a döntéshozatalt és a fejlesztést.

Mit mondanak rólam azok, akik engem választottak

Weboldal referenciák

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mennyi idő alatt készül el a weboldal?

A projekt méretétől és összetettségétől függően változhat, általában 4-6 hét alatt elkészül.

Milyen költségekkel jár a weboldalkészítés?

Az árak projekt-specifikusak, az igényeknek megfelelően alakulnak. Az árajánlatot ingyenesen elkészítem a részletes igények alapján.

El tudjátok látni a weboldal tartalommal és képekkel?

Meg tudom tölteni tartalommal és képekkel a weboldalt. Erre már többször is volt példa. Ezt is, mint sok minden egyéb egyedi kérdést külön megbeszélünk, egyeztetünk.

Mi történik, ha változtatni szeretnénk a weboldal tartalmán vagy kinézetén később?

A weboldalak könnyen kezelhetők és frissíthetők, akár önállóan is, vagy a segítségemet is kérheted a változtatásokhoz.

Mennyi ideig tart a weboldal karbantartása és frissítése?

A karbantartási időtartam a weboldal méretétől és a változtatások összetettségétől függően változik. Havi karbantartási csomagokat kínálok.

Milyen integrációkat tudsz biztosítani a weboldalhoz, mint például a Google Analytics vagy a Facebook Pixel?

Természetesen, meg tudom valósítani a különböző elemzési eszközök és követőkódok integrálását, hogy segítsek az online tevékenységed nyomon követésében és a marketing hatékonyságának mérésében.

Vállalsz weboldal karbantartást hosszútávon?

Természetesen! Rendelkezem hosszú távú karbantartási csomagokkal, amelyek gondoskodnak arról, hogy weboldalad folyamatosan zavartalanul működjön és mindig frissítve legyen.

Hogyan gondoskodsz a weboldal biztonságáról?

Számos biztonsági intézkedést alkalmazok, például SSL-tanúsítványt, rendszeres biztonsági mentéseket és frissítéseket a legújabb biztonsági szabványok szerint.

Képesek leszünk ellenőrizni a weboldal teljesítményét és a látogatói statisztikákat?

Igen, integrálok minden általam készített weboldalba analitikai eszközöket, amelyek lehetővé teszik az online teljesítmény nyomon követését és a látogatói statisztikák elemzését.

Kaphatunk referenciákat vagy korábbi ügyfél véleményeket a munkáidról?

Igen, arra törekszem, hogy referenciákat és ügyfél visszajelzéseket kérjek, amelyek megerősítik szolgáltatásaim minőségét és elégedettségüket. A fenti blokkban olvashatsz néhány véleményt rólam és munkáimről. A protfólióban pedig megtalálod azokat a cégeket, akikkel eddig együtt dolgozhattam.

Mi történik, ha probléma merül fel a weboldal használata során?

Szakmai támogatás is rendelkezésedre áll, amelynek külön feltételei és díjszabása van. Ezeket részletesen megbeszéljük.

Gondoskodsz a weboldalhoz tartozó domain regisztrációról és hostingról?

Igen, segítek a domain regisztrációban és a megfelelő hosting szolgáltató kiválasztásában, hogy biztosítsam a weboldal zavartalan működését.

Hogyan történik a kommunikáció és a projektkövetés a weboldalkészítés során?

Mindig tájékoztatlak a projekt állapotáról és a következő lépésekről.

Kapcsolat, ingyenes konzultáció

Örömmel várom, hogy felvedd velem a kapcsolatot! Ha kérdéseid vannak, vagy további információt szeretnél kapni a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, ne habozz, írj nekem bátran! Emellett ingyenes konzultációra is van lehetőség, így még jobban megismerhetjük egymást. Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan válaszolok neked.

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.