„nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam..”

Graffiti

Rólam

TéJé Weblap és Grafika olyan kreatív vállalkozás, amely a weboldalak készítésére és grafikai munkákra specializálódott. Küldetésem, hogy kis és középvállalkozásokat segítsek abban, hogy az online térben kitűnjenek és sikeresek legyenek.

Weboldal készítés terén igyekszem a legújabb trendeket és technológiákat alkalmazni, hogy lenyűgöző, modern és felhasználóbarát weboldalakat hozzak létre. Egyedi igényekre szabott megoldásokkal állok ügyfeleim rendelkezésére, legyen szó egy egyszerű bemutatkozó oldalról vagy egy komplex webshopról.

Grafikai munkáimmal megragadom vállalkozásod személyiségét és értékeit. Logótervezés, arculattervezés, hirdetések, szórólapok és egyéb kreatív megoldásokkal erősítem a vállalkozásod imázsát, vonzerejét.

Szorosan együttműködöm ügyfeleimmel, hogy megismerjem céljaikat és elvárásaikat. Minden projektet figyelemmel és odaadással kezelek és a legjobb eredményt nyújtom. Hiszem, hogy a sikered az én sikerem is.

Legyen szó egy induló vállalkozásról, vagy egy már működő cégről, megtaláljuk az optimális megoldást a digitális jelenlét és megjelenés szempontjából.

Ha önálló, profi és lendületes megjelenést keresel vállalkozodnak, akkor a TéJé Weblap és Grafika megfelelő választás lehet számodra. Lépj kapcsolatba velem még ma, és segítek az online siker elérésében!

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.