Balatoni ajándéktárgyak, balatoni retrós képek, balatoni retrós reklámok, plakátok

Balatoni ajándéktárgyak, balatoni retrós képek, balatoni retrós reklámok, plakátok

Amikor leülök megírni egy-egy blogbejegyzést, akkor az elején mindig félek, hogy nem lesz elég tartalmas, érdekes. Nos, a Balatonnal kapcsolatban nem érzem ezt, hiszen a kedvenc magyar tájegységem. Most már több éve nincs olyan nyár, hogy egy-egy hetet ne töltenék a Balatonnál.

Én még az úttörőtáboros korszakban nőttem fel, amikor is nem volt olyan nyár, hogy ne táboroztunk volna 2-3 hetet a Balcsinál. Így emlékem rengeteg van. A táborok, a barátok, az új barátságok, a fürdőzések, a gyaloglás Pálkövéről Révfülöpre, a hajózás Badacsony és Fonyód között a katamaránon, a kirándulásokra csomagolt hideg kaja, ami általában medvesajt, vaj, vagdalthúsos konzerv volt, amit sosem tudtunk normálisan kinyitni, stb.

Balatoni retró, katamarán

Katamarán

forrás: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Badacsony_and_Siófok,_catamaran_motorboats_in_Siófok_port.jpg

Amikor a Balatonnál vagyok és este hallgatom a hangokat, érzem az illatokat, óhatatlan eszembe jutnak a pálkövei úttörőtábor éjszakái. Az emeletes ágyon fekve hallgattam a szobatársak suttogását, a távolban robogó vonatfüttyöt. Óriási élmény volt, imádtam minden percét.

Talán ezeknek az élményeknek köszönhetően vissza-visszatérő téma a grafikáimon a Balaton. Hála az Internetnek rengeteg retrós balatoni képet, plakátot, hirdetést találok, amelyekből inspirációt nyerhetek. Emelem kalapom az akkor alkotó grafikusok előtt, akik kreatívan örökítették meg az utókornak pl. a halpudingot. 🙂

 

forrás: http://retronom.hu

Persze, némelyik grafika megmosolyogtató, de nekem mindegyik a kedvencem. Kellemes emlékeket idéznek a balatoni ajándéktárgyak: képeslapok, tányérok, poharak, bögrék, kulcstartók, hűtőmágnes, pólók, stb. Amikor meglátom ezeket a képeket, akkor rám törnek a kellemes emlékek.

A sok élménynek köszönhetően sikerült a lenti balatoni retrós hangulatot elkapnom. Szerezd meg a balatoni retró plakátot a képgaléri alatt található gombra kattintva!

A retró feeling balatoni képet már faliképként megvásárolhatod a webáruházban!

30 napos webáruház kihívás a végéhez közelít

30 napos webáruház kihívás a végéhez közelít

22. nap. Vészesen közelít a 30. nap. A webáruház nyitásra kész lesz remélem a 30. napra. Még nem tudom, hogy pontosan mennyi termék lesz feltöltve, de ma is még át kellett rendeznem a termékcsoportokat.

Még sok mindent át kell gondolnom, de közben haladnom is kell a feltöltésekkel. Azt tudnod kell, hogy egy termék feltöltése nem csak abból áll, hogy feltöltök pár képet meg egy kis szöveget.

Sok és látványos képet kell feltöltenem. Figyelnem kell a szövegezésre is, ui. keresőoptimalizálás SEO szempontjából nem mindegy. Kulcsszavak, kulcskifejezések, kulcsszó gyakoriság, stb.

Szóval, egy termék feltöltése, legalább másfél, két óra. Elképzelhető, hogy ez idővel már gyorsabb lesz, de elkapkodni semmiképpen nem akarom és nem is fogom. Imádom a munkám!

Jut eszembe, közben egy újabb munkát is megkaptam. Juhúúú!

És itt van a szokásos TéJé Grafika. Remélem, tetszik! Webáruházban is elérhető lesz.

I Love Balaton! <3