Balatoni ajándéktárgyak, balatoni retrós képek, balatoni retrós reklámok, plakátok

Balatoni ajándéktárgyak, retró plakátok, képek
Amikor leülök megírni egy-egy blogbejegyzést, akkor az elején mindig félek, hogy nem lesz elég tartalmas, érdekes. Nos, a Balatonnal kapcsolatban nem érzem ezt, hiszen a kedvenc magyar tájegységem. Most már több éve nincs olyan nyár, hogy egy-egy hetet ne töltenék a Balatonnál.

Én még az úttörőtáboros korszakban nőttem fel, amikor is nem volt olyan nyár, hogy ne táboroztunk volna 2-3 hetet a Balcsinál. Így emlékem rengeteg van. A táborok, a barátok, az új barátságok, a fürdőzések, a gyaloglás Pálkövéről Révfülöpre, a hajózás Badacsony és Fonyód között a katamaránon, a kirándulásokra csomagolt hideg kaja, ami általában medvesajt, vaj, vagdalthúsos konzerv volt, amit sosem tudtunk normálisan kinyitni, stb.

Balatoni retró, katamarán

Katamarán

forrás: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Badacsony_and_Siófok,_catamaran_motorboats_in_Siófok_port.jpg

Amikor a Balatonnál vagyok és este hallgatom a hangokat, érzem az illatokat, óhatatlan eszembe jutnak a pálkövei úttörőtábor éjszakái. Az emeletes ágyon fekve hallgattam a szobatársak suttogását, a távolban robogó vonatfüttyöt. Óriási élmény volt, imádtam minden percét.

Talán ezeknek az élményeknek köszönhetően vissza-visszatérő téma a grafikáimon a Balaton. Hála az Internetnek rengeteg retrós balatoni képet, plakátot, hirdetést találok, amelyekből inspirációt nyerhetek. Emelem kalapom az akkor alkotó grafikusok előtt, akik kreatívan örökítették meg az utókornak pl. a halpudingot. 🙂

 

forrás: http://retronom.hu

Persze, némelyik grafika megmosolyogtató, de nekem mindegyik a kedvencem. Kellemes emlékeket idéznek a balatoni ajándéktárgyak: képeslapok, tányérok, poharak, bögrék, kulcstartók, hűtőmágnes, pólók, stb. Amikor meglátom ezeket a képeket, akkor rám törnek a kellemes emlékek.

A sok élménynek köszönhetően sikerült a lenti balatoni retrós hangulatot elkapnom. Szerezd meg a balatoni retró plakátot a képgaléri alatt található gombra kattintva!

A retró feeling balatoni képet már faliképként megvásárolhatod a webáruházban!

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!