Webáruház küldetés, avagy hogyan készült a webáruházam? 6.rész

Logótervezés - potgazdi.hu
Hétvégén végig gondolom az elmúlt hetemet megnéztem a feladatlistámat, hogy mit sikerült és mit nem elintéznem. Aztán elkezdem a következő hét feladatlistáját összeírni. Egyelőre a listámon az online tanfolyam befejezése van, valamint a webáruházam néhány termékének a feltöltése. A kötelező hétvégi vásárlás, takarítás után pihentem egy relaxáltam.

Kora délután elővettem Szilágyi Balázs: Stabil bevétel keresőoptimalizálással című könyvét. Remek könyv, ami abban segít, hogy megtalálják a weblapomat az érdeklődők a keresőkben. Erről jut eszembe két sztori, ami múlt héten történt meg velem..

Az egyik vállalkozó ismerősöm megkeresett azzal, hogy „Judit, kellene nekem egy weboldal.” Megkérdeztem, hogy mi lenne a célja a weblapnak, a rövid válasz az volt, hogy megtaláljanak a keresőkből. Segítő szándékkal elkezdtem sorolni, hogy mi is kell ehhez. Többek között rengeteg releváns tartalom. A következő párbeszéd elég döbbenetes volt számomra:

  • Ja, akkor nem kell! Az nagyon sok munka és én nem érek rá!
  • Oké, mennyi időt vagy a Facebook-on?
  • Napi 1 órát, de igazából sosem számolom.. (akkor mennyi lehet valójában?)

Nem sokkal ezután felhívott egyik ismerősöm, hogy: „szüntessük már meg a Facebook oldalát(még szinte semmi nem volt rajta), mert a könyvelő azt mondta, hogy a NAV hamar megtalál így..”

Te, hogy reagálnál ezekre? Én konkrétan lefagytam. Nem is tudom, hogy ez nekem jó, vagy rossz. Elsősorban jó, mert, ha így gondolkodik a konkurenciám, akkor nagyobb esélyem van ügyfelekhez jutni. Másrészt szomorúvá tesz, mert ha én keresek egy terméket, szolgáltatást, akkor nagy eséllyel nem találom meg ezeket a vállalkozókat, pedig jó termékeik, szolgáltatásaik vannak. Valamint ügyfeleim sem lesznek, kihagyják az online értékesítési csatornát, ami szerintem, elengedhetetlen egy vállalkozás számára. Neked mi a véleményed erről?

Ma is hoztam egy TéJé-s grafikát. Természetesen, ezeket is meg lehet majd vásárolni a webáruházamban, mert bizony én kihasználom az online csatornát! 🙂 Holnap folyt.köv.

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!