Webáruház küldetés, avagy hogyan készült a webáruházam? 7.rész

Elkezdtem szép „köntösbe” öltöztetni a grafikáim. Grafikus nyelven, mockup-oltam. 🙂 A mockup használatát az OWT-n, azaz az Online Webdesign Tanfolyamon tanultam. A tanárom és egyben példaképem Tóth H. Zsuzsanna a megálmodója, megvalósítója ennek a remek online tanfolyam programsorozatnak. Azért programsorozat, mert egyre több remek, gyakorlatias, tananyag kerül fel a palettára és az oktatói, támogatói gárda vérprofi. A tanfolyamokat itt tudod megtekinteni https://webdesigntanfolyam.com/tanfolyamok, a csapatról pedig itt olvashatsz https://webdesigntanfolyam.com/a-csapat. Ha webdesignnal, weblapkészítéssel szeretnél foglalkozni, akkor ezt a tanfolyamot mindenképpen a figyelmedbe ajánlom.

Szóval, a mockup-oknál tartottam. A mockup jelentése mintadarab, modell. Ez lényegében azt jelenti az én esetemben, hogy az adott grafikám ráhelyezem különböző tárgyakra egy program segítségével. Legyen az egy póló, bögre, vagy kép. Eszméletlen jól néznek ki az így készült képek. Nem csak az ügyfél, hanem én is látom az eredményt anélkül, hogy el kellene készíttetnem a pólót, képet, vagy bögrét.

Erre van egy nagyon kedves történetem. Anyukám, aki az egyik legnagyobb rajongóm, megkérdezte, hogy ki az a fiatalember, aki az általam tervezett pólót reklámozza? 🙂 Jót mosolyogtam, aztán elmagyaráztam, hogy a grafika hogyan is került a pólóra.

Munka mellett egy kicsit lassabban haladok, de nagyon örülök, hogy tényleg minden nap hozzá tudok tenni a webáruházamhoz. A TéJé grafika sem hiányozhat a mai bejegyzésből! A egyik mellékelt TéJé grafika között ott van az a fiatalemberes is, akire az Anyukám rákérdezett. Embléma és bögre mockup-okat is töltök fel.

Szerintem eszméletlen jól néznek ki! Szerinted? 🙂 Természetesen, ezek is kaphatóak lesznek a webáruházban!

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!