Webáruház küldetés, avagy hogyan készült a shop-om? 2.rész

A mai napon a vártnak megfelelően sajnos, csak keveset tudtam foglalkozni a webáruházammal. Tudtam, hogy ez így lesz, előző blogbejegyzésemben említettem, hogy munka mellett építem a webáruházam. A mai nap a tervezésé volt.

Tovább finomítottam a rendelési, szállítási folyamatokat. Meghatároztam, hogy a képeim pontosan mekkora méretben lesznek majd kaphatóak. A megrendelőnek nem kell bogarászni a leírásban, hogy pl. az A3-as méret az pontosan mekkora cm-ben, hanem ez ott lesz rögtön a termékoldali nézetben.

Egyébként nagyon kis szuper ez a rendszer. A felületen azonnal lehet látni, hogy mennyibe kerülnek a képek, egy –tól –ig árat lehet majd látni. Amikor a termékoldalon a megrendelő kiválasztja a szükséges képméretet, ott pedig a pontos összeget fogja mutatni a rendszer.

A szállítási feltételek beállítása még egy kicsit homályos nekem, de ezt is ki fogom bogarászni. Tervezem ugyanis, hogy bizonyos értékhatárt elérve a szállítás ingyenes legyen. Eszméletlenül izgalmas ez a dolog, hidd el nekem. J Napról, napra látod, hogyan valósul meg egy papírra vetett terv.

Tanulási fronton már reggel elolvastam egy fejezetet az éppen soros üzleti könyvből. Erről láthatsz képet a blogbejegyzés végén. A képen az én saját tervezésű és rajzolt könyvjelzőmet látod. Ez is kapható lesz a webáruházban.. 🙂

A mai napra 4 videó megtekintését tervezem. Ezek a blogolásról szólnak. Biztos, hogy tanulni fogok belőlük. 🙂 Holnap folyt.köv.

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!