A mai napon a vártnak megfelelően sajnos, csak keveset tudtam foglalkozni a webáruházammal. Tudtam, hogy ez így lesz, előző blogbejegyzésemben említettem, hogy munka mellett építem a webáruházam. A mai nap a tervezésé volt.

Tovább finomítottam a rendelési, szállítási folyamatokat. Meghatároztam, hogy a képeim pontosan mekkora méretben lesznek majd kaphatóak. A megrendelőnek nem kell bogarászni a leírásban, hogy pl. az A3-as méret az pontosan mekkora cm-ben, hanem ez ott lesz rögtön a termékoldali nézetben.

Egyébként nagyon kis szuper ez a rendszer. A felületen azonnal lehet látni, hogy mennyibe kerülnek a képek, egy –tól –ig árat lehet majd látni. Amikor a termékoldalon a megrendelő kiválasztja a szükséges képméretet, ott pedig a pontos összeget fogja mutatni a rendszer.

A szállítási feltételek beállítása még egy kicsit homályos nekem, de ezt is ki fogom bogarászni. Tervezem ugyanis, hogy bizonyos értékhatárt elérve a szállítás ingyenes legyen. Eszméletlenül izgalmas ez a dolog, hidd el nekem. J Napról, napra látod, hogyan valósul meg egy papírra vetett terv.

Tanulási fronton már reggel elolvastam egy fejezetet az éppen soros üzleti könyvből. Erről láthatsz képet a blogbejegyzés végén. A képen az én saját tervezésű és rajzolt könyvjelzőmet látod. Ez is kapható lesz a webáruházban.. 🙂

A mai napra 4 videó megtekintését tervezem. Ezek a blogolásról szólnak. Biztos, hogy tanulni fogok belőlük. 🙂 Holnap folyt.köv.