Szórólaptervezés Birtalan Zselyke kozmetikus

Szórólaptervezés Birtalan Zselyke kozmetikus

Zselyke olyan szórólaptervezéssel fordult hozzám, ahol nem csak a szolgáltatásait hirdetheti, hanem egyben a szórólap kuponként is szolgál. Öröm volt ezen a projekten is dolgozni, mert nem csak a szórólaptervezését, hanem annak nyomdai kivitelezését is én intéztem. A szórólap végül két oldal verzióban készült el és Zselyke vállalkozásában sok új ügyfelet hozott.

Logótervezés, szórólaptervezés, névjegykártyatervezés projekt időtartama: 2 hét

Korábbi szórólap munkáim:

Bútorozók arculat-, logó-, szórólap-, névjegy tervezés

Bútorozók arculat-, logó-, szórólap-, névjegy tervezés

Bútorozók arculat-, logó-, szórólap-, névjegy tervezés

Ricsiék – egy nagyon kedves régi ügyfelemen keresztül – Gergőn keresztül talaltak rám és azzal a kéréssel fordultak hozzám, hogy készítsem el a cég arculatát, logóját, névjegykártyát, valamint egy szórólapot is kértek tőlem. Nagyon örültem a feladatnak, mert egy hozzám nagyon közel álló témában dolgoznak: bútorokat készítenek, bútorok szállításával és bútorok összeszereléssel foglalkoznak.
Megbeszélésünk során, elmondták, hogy a logóban mindenképpen szeretnének látni egy monogramot, méghozzá a B és a K betűt és konkrét elképzelésük volt a színekről is.

Ezekből az információkból kiindulva először elkészítettem moodboardot. A moodboard lényegében egy tábla, ami hangulatában, színeiben, képeiben passzol a cég küldetéséhez. Megrajzoltam a betűket, elkészültek a logótervek, ezekből a lógó tervekből a Megrendelő kiválasztottál neki tetszőt. Logó tervezésnél első körben legalább három tervet küldök az ügyfélnek. Ebből kiválasztja a véglegesnek szánt tervet, amit később már csak finom hangolni kell. Az alapos előkészületeknek és beszélgetéseknek köszönhetően hamar összhang alakul ki köztem és a Megrendelőm között és a végeredménnyel mindketten nagyon elégedettek lehetünk.

Logótervezés, szórólaptervezés, névjegykártyatervezés projekt időtartama: 3 hét

Korábbi logótervezési munkáim:

Logótervezés AssistantPro
Logókészítés potgazdi.hu
Bútorozók arculat-, logó-, szórólap-, névjegy tervezés
Prémium gépészet logótervezés
Logótervezés Zen Garden Beauty Studio