Weblapkészítés – isztambuliutazasok.hu

Weblapkészítés – isztambuliutazasok.hu

Joli egyéni és csoportos utazásokat szervez Isztambulban. Az évek során rengeteg információt gyűjtött össze a törökországi, isztambuli szokásokról, helyszínekről, látnivalókról, a török kultúráról. Szerette volna ezt az óriási tudásanyagot minél több érdeklődővel megosztani, ezért is döntött egy olyan weblap elkészíttetése mellett, amely könnyed formában, de tematikusan tárja az érdeklődő elé a fontosabb tudnivalókat.

Jolinál az is felmerült, mint alapvető igény, hogy építsünk címlistát. Ezt úgy kellene megoldani, hogy az összes bejegyzés alatt fel tudjon iratkozni az érdeklődő látogató. A weblapkészítés során figyelembe vettem az Ügyfél kívánságait.

Megbeszélésünk során szinte egyszerre mondtuk ki, hogy magazin jellegű weboldalra van szükség, ahol az információ, a szöveges és képi anyag lesz a mérvadó. Hála égnek kedves Ügyfelemnek rengeteg fotója és szöveges tartalma gyűlt már össze az évek során, így nem volt nehéz elkészíteni a weblapot. A címlista építését pedig Mailchimp-pel oldottuk. Összességében rendkívül élvezetes munka volt és a végeredmény önmagáért beszél. A weblaptervezéstől egészen a kivitelezésig szoros együttműködésben az Ügyféllel.

Típusa: Online magazin
Motorja: WordPress
Sablon: Prémium Divi Extra, egyedi megoldásokkal kiegészítve

Weblap link: https://isztambuliutazasok.hu

A weblapkészítés projekt időtartama: 3 hét

Korábbi weblapkészítés munkáim:

Utazási weboldal – baggioutazas.hu
Pótgazdi – potgazdi.hu
Egyedi bútortervezés, szerelés – butorozok.hu
Tanulj törökül online – torokultanulunk.hu
Online utazási magazin weboldal – isztambuliutazasok.hu