Mi ihlette a Budapesti Szabadság-szobor grafikám?

Ma nagyon vasárnap van. Értsd, kipurcanva csak ültem a kanapén és bámultam a képernyőt. Borzalmas érzés, amikor ott ülsz a géped előtt és a villogó kurzortól várod az ihletet. Az pedig csak úgy nem jön ám..

Aztán bevillant egy kép, egy történet. Az öcsém egyik alkalommal, amikor feljött Budapestre meglátogatni, vonattal jött.. Ritka alkalmak egyike volt ez.. 🙂 Amikor felhívtam, hogy éppen merre jár, azt mondta “éppen a nagy sörbontót látom..” Pár másodpercig gondolkodnom kellett, hogy miről is beszél, aztán leesett. A Szabadság-szobrot látta. Innen tudtam, hogy hamarosan beér a Keleti pályaudvarra.. Ennek a kis történetnek az emlékére készült a mellékelt grafika.

Jó pár hónappal ezelőtt készítettem a grafikát, de nem éreztem igazán késznek. Most javítottam rajta, feltölthető a webáruházba. Még most sem érzem igazán késznek, de remélem, Neked tetszik. 🙂

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!