Matrica készítés házilag

Adott egy fehér láda, ami annyira egyhangú, hogy bizony nekem fel kell egy kicsit dobni. Múltkor beszabadultam egy hobby boltba és az eladótól éppen egy papír típus után érdeklődtem. Végig mutatatta az egész repertoárt és ekkor akadt meg a szemem az öntapadós papíron. Vettem is rögtön, végül is mi bajunk lehet?! Valamire még biztosan jó lesz. Erre nem is kellett sokat várni, hiszen “bekattant” ez a láda projekt.

Szóval, itt van ez a fehér, csupasz láda. Ez így nem mehet tovább, felöltöztetem egy kicsit. Elővettem az utazós címkéimet, amelyeket néhány hónappal ezelőtt készítettem. Elővettem a múltkor vásárolt öntapadós papírjaimat.

Első próbálkozásom nem volt sikeres, mert a papírt fordítva tettem be..:-) No, sebaj. Én erre is felkészültem, mert eleve több lapot és több félét vettem.

Kinyomtattam, most már helyesen a grafikáimat. Nyomtatás után következhetett az ollóval történő kivágás, majd a hálás feladat a felragasztás a fehér ládára.

Kicsit nehezen tudtam leszedni a papírt, de sikerült. Az eredményt a képeken láthatod.

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!