Hogyan lendülj tovább a holtponton?

30 napos kihívás 16. napja 🙂 A mai napon rengeteg mindent sikerült elkészítenem. Szívem szerint úgy megmutatnám, hogy hol tartok pontosan, de még nem lehet. Azt megígérem, hogy hamarosan mutatok pár képernyőfotót.

Ma kódoltam, ezt nem akarom leírni, hogy hogyan, mert szerintem, untatnálak vele. Most már tényleg kezd úgy kinézni a webáruházam, ahogy én akarom. Egyébként kódolás közben sokszor eszembe jutott, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen!

Megoldottam a problémát és csak gyönyörködöm a webáruházamban. Volt egy pont, amikor azt mondtam „nem megy”! Aztán, arra gondoltam, hogy na nem! Itt nem adhatom fel, ezt meg kell oldani, tuti van megoldás. Volt és én találtam meg! Ráadásul megint tanultam valamit, megint több lettem.

Fantasztikus érzés látni, ahogy haladok.. 🙂 Ha hasonló cipőben jársz, mint én, egy nagy kihívás van előtted, azt tudom Neked is javasolni, hogy tűzz ki magad elé célokat. Olyanokat, amelyeket tudod, hogy teljesíteni tudsz. Haladj lépésről lépésre. Lesznek majd hullámvölgyek, de hidd el menni fog! Én drukkolok Neked! 😉

A mai napon sikerült egy nagyon profi virtuális asszisztenssel beszélnem. Segíteni fog az etsy.com-ra is feltölteni a termékeimet. Na, az is megér egy 30 napos kihívást..

Már úgy várom a holnapot, hogy tovább haladhassak..

TéJé Grafika sem hiányozhat!

Kapcsolat

Telefon:

06 30 275 85 25

E-mail:

hello[kukac]tejegrafika.hu

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136813/2018

Közösségi média

További grafikák, képek és információk rólam az Instagram-on és a Facebook-on.

Minden jog fenntartva! Az oldalon található szövegeket és képeket szerzői jog védi! Tóth Judit EV. írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem használható fel az oldal tartalma! Minden engedély nélküli felhasználás 50.000 Ft/nap költséget von maga után!